Polikliniek Cardiologie

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 539 80 33
Route
56

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 465 54 27
Route
Polikliniekgebouw, Wachtruimte 4

ETZ Waalwijk
Direct nummer
(013) 465 54 27
Route
Wachtruimte 3, Nummer 5

Jouw huisarts verwijst je door naar een cardioloog op de polikliniek Cardiologie als hij of zij vermoedt dat jouw klachten een cardiologische oorzaak hebben. Je eerste afspraak vindt plaats op de polikliniek Cardiologie. Ook als je al onder behandeling bent bij een cardioloog of als je een onderzoek hebt gehad waarvan de cardioloog je de uitslag gaat vertellen, kom je naar de poli. De polikliniek Cardiologie vind je op de locaties ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden, ETZ Waalwijk en ETZ Oisterwijk.

One Stop Shop

De polikliniek Cardiologie werkt volgens de zogenaamde 'One Stop Shop' methode voor nieuwe patiënten. Het doel van de One Stop Shop is om in één bezoek de diagnose te stellen. Patiënten kunnen tijdens een eerste afspraak met de cardioloog aanvullende onderzoeken ondergaan. Daardoor wordt voorkomen dat patiënten meerdere keren moeten terugkomen. Zo zijn minder afspraken nodig en is de wachttijd korter.

dr. H.J. Muntinga

Cardioloog

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in diagnostiek en behandeling van hartritmestoornissen, zoals met behulp van pacemakers en ICD's.

N.A van der Meer

Cardioloog

Hoe geef je iemand inzicht in de oorzaak van zijn of haar hartklachten en wat is de beste strategie om ze te verhelpen, voorkomen of hiermee om te gaan.