ETZ Waalwijk

Adres

Kasteellaan 2
5141 BM
Waalwijk

(013) 221 00 00

Routebeschrijving
Ingang ETZ Waalwijk

Meer informatie

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg
Locatie ETZ Elisabeth
Postbus 90151
5000 LC Tilburg

De fietsenstalling voor patiënten en bezoekers bevindt zich aan de Kasteellaan. De fietsenstalling is onbewaakt en ook geschikt voor bromfietsen. Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving. Ga naar Google Maps.

Fietsen en bromfietsen mogen uitsluitend in de daarvoor bestemde stalling worden geplaatst. (Brom)fietsen mogen niet in de gebouwen worden gestald vanwege de brandveiligheid. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van (brom)fietsen.

Locatie ETZ Waalwijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich aan de Burgemeester Moonenlaan, op een paar minuten loopafstand van de hoofdingang van het ziekenhuis en is bereikbaar via een voetpad. Er is een rechtstreekse busverbinding met Waalwijk Busstation, Den Bosch Centraal Station, Kaatsheuvel/Efteling en Tilburg. Raadpleeg www.9292.nl voor het plannen van jouw rit met het openbaar vervoer.

Bij de hoofdingang is een bezoekersparkeerterrein (ingang: Kasteellaan). Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving. Ga naar Google Maps. Parkeren bij locatie ETZ Waalwijk is gratis.

Op de terreinen van het ETZ zijn de algemeen geldende verkeersregels van kracht. Parkeren buiten de vakken, onterecht parkeren op invalidenplaatsen en het blokkeren van de vluchtroutes is niet toegestaan. (Gedeeltelijk) fout geparkeerde auto’s/motoren kunnen worden weggesleept of beboet door het weigeren van de toegang tot het parkeerterrein. De kosten voor het wegslepen zijn voor de eigenaar van het voertuig. Het ETZ is niet aansprakelijk voor schade aan of diefstal van voertuigen.

In- en uitstapzone

Locatie ETZ Waalwijk heeft een ‘In- en uitstapzone’ om patiënten en bezoekers voor de hoofdingang te kunnen afzetten of te kunnen ophalen. Alleen als je een invalideparkeerkaart hebt, mag je hier parkeren.

 

In de informatiekaarten hieronder staat meer informatie over de verschillende voorzieningen op deze locatie

Voorzieningen in ETZ Waalwijk

Kunst

Kunst draagt bij aan een prettige omgeving, die welzijn van patiënten, bezoekers en personeel bevordert en stress en angst kan verminderen.

Lees meer

Lees meer over Kunst

Stiltecentrum

Wil je even op verhaal komen? Dan kun je terecht in het Stiltecentrum. Het Stiltecentrum vind je op iedere locatie van het ETZ. Dit is een plek waar je je terug kunt trekken.

Lees meer

Lees meer over Stiltecentrum
Rolstoelen

Rolstoelen

Eventueel kun je bij je bezoek aan het ETZ gebruik maken van een leenrolstoel van het ziekenhuis. Op onze drie locaties staan deze rolstoelen op verschillende plaatsen.

Lees meer

Lees meer over Rolstoelen
WiFi in ETZ

WiFi

Kies het draadloze netwerk ETZ-Open op je eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. Het apparaat maakt daarna direct verbinding, inloggen is niet nodig

Lees meer

Lees meer over WiFi