ETZ TweeSteden

Adres

Dr. Deelenlaan 5
5042 AD
Tilburg

(013) 221 00 00

Routebeschrijving
Hoofdingang ETZ TweeSteden

Meer informatie

Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis Tilburg
Locatie ETZ Elisabeth
Postbus 90151
5000 LC Tilburg

Post aan patiënten

Wil je graag een beterschapswens of een hart onder de riem sturen naar een patiënt in het ziekenhuis? Het ETZ bezorgt dagelijks post aan patiënten op de afdelingen. De patiënt krijgt de post het snelst als de adressering juist is. Graag daarom de post op de volgende manier opsturen:

Naam en voorletter(s) patiënt
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis
Locatie X (ETZ Elisabeth of ETZ TweeSteden of ETZ Waalwijk)
Afdeling + kamernummer
Postbus 90151
5000 LC Tilburg

Bekijk hieronder de plattegrond met de fietsenstalling, bushalte en parkeerplekken.

Locatie ETZ TweeSteden plattegrond parkeren

Locatie ETZ TweeSteden plattegrond parkeren

De fietsenstalling voor patiënten en bezoekers bevindt zich voor de hoofdingang en is overdekt. De fietsenstalling is onbewaakt en ook geschikt voor bromfietsen. Daarnaast is er een kleinere fietsenstalling aan de achterkant van het ziekenhuis. Zie de plattegrond hierboven. Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving. Ga naar Google Maps.

Fietsen en bromfietsen mogen uitsluitend in de daarvoor bestemde stalling worden geplaatst. (Brom)fietsen mogen niet in de gebouwen worden gestald vanwege de brandveiligheid. Lees hier meer over onze aansprakelijkheid.

Locatie ETZ TweeSteden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte bevindt zich op een paar minuten loopafstand van de hoofdingang van het ziekenhuis en is bereikbaar via een voetpad. Zie de plattegrond hierboven. Er is een rechtstreekse busverbinding met Tilburg centrum, ETZ Elisabeth en Tilburg Stappegoor. Raadpleeg www.9292.nl voor het plannen van jouw rit met het openbaar vervoer.

Bij de hoofdingang is een bezoekersparkeerterrein (ingang: Doctor Eijgenraamstraat). Zie de plattegrond hierboven. Raadpleeg Google Maps voor een routebeschrijving. Ga naar Google Maps.

Je kunt hier parkeren voor € 1,50 per uur met een maximum van € 5,00 per bezoek. Het ETZ biedt ook de mogelijkheid om een parkeerabonnement aan te schaffen. Voor het parkeren geldt een tijdsgebonden parkeertarief zoals staat in onderstaande tabel.

Parkeertarief

Parkeerduur Tarief
Tot 20 minuten gratis
Tot 30 minuten € 0,50
Tot 45 minuten € 1,00
Tot 1 uur € 1,50
Tot 1 uur en 20 minuten € 2,00
Tot 1 uur en 40 minuten € 2,50
Tot 2 uur € 3,00
Tot 2 uur en 20 minuten € 3,50
Tot 2 uur en 40 minuten € 4,00
Tot 3 uur € 4,50
Langer dan 3 uur € 5,00

In de bezoekershal en buiten op het parkeerterrein staan betaalautomaten. Binnen kun je met contant geld of pin betalen, buiten alleen met pin. Bij verlies van je parkeerkaart wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Op de terreinen van het ETZ zijn de algemeen geldende verkeersregels van kracht. Parkeren buiten de vakken, onterecht parkeren op invalidenplaatsen en het blokkeren van de vluchtroutes is niet toegestaan. (Gedeeltelijk) fout geparkeerde auto’s/motoren kunnen worden weggesleept of beboet door het weigeren van de toegang tot het parkeerterrein. De kosten voor het wegslepen zijn voor de eigenaar van het voertuig. Lees hier meer over onze aansprakelijkheid.

In- en uitstapzone

Locatie ETZ TweeSteden heeft een ‘In- en uitstapzone’ om patiënten en bezoekers voor de hoofdingang te kunnen afzetten of te kunnen ophalen. Alleen als je een invalideparkeerkaart hebt, mag je hier parkeren.

In de informatiekaarten hieronder staat meer informatie over de verschillende voorzieningen op deze locatie

Voorzieningen in ETZ TweeSteden

Gastvrouwen

Om jou te helpen met praktische vragen, zijn er gastvrouwen en -heren aanwezig in het ETZ.

Lees meer

Lees meer over Gastvrouwen

Kunst

Kunst draagt bij aan een prettige omgeving, die welzijn van patiënten, bezoekers en personeel bevordert en stress en angst kan verminderen.

Lees meer

Lees meer over Kunst

Stiltecentrum

Wil je even op verhaal komen? Dan kun je terecht in het Stiltecentrum. Het Stiltecentrum vind je op iedere locatie van het ETZ. Dit is een plek waar je je terug kunt trekken.

Lees meer

Lees meer over Stiltecentrum
Rolstoelen

Rolstoelen

Eventueel kun je bij je bezoek aan het ETZ gebruik maken van een leenrolstoel van het ziekenhuis. Op onze drie locaties staan deze rolstoelen op verschillende plaatsen.

Lees meer

Lees meer over Rolstoelen
WiFi in ETZ

WiFi

Kies het draadloze netwerk ETZ-Open op je eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. Het apparaat maakt daarna direct verbinding, inloggen is niet nodig

Lees meer

Lees meer over WiFi