Centrum voortplantingsgeneeskunde Brabant

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 539 31 08
Route
92

"Centrum voortplantingsgeneeskunde Brabant helpt stellen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen"

Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) is een afdeling van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis en werkt nauw samen met het Amphia Ziekenhuis in Breda en het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch.

Jaarlijks worden in Tilburg vele stellen geholpen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen. Onze zorg gaat ver, het bestrijkt het hele gebied van diagnostiek en behandelingen.

voortplantingsgeneeskunde-(1).png
 

"Een begripvolle benadering van jullie als stel is van groot belang. Daar doen wij ons uiterste best voor"

Bij 90 procent van de jonge stellen die regelmatig onbeschermde seks hebben, vindt een bevruchting plaats binnen een jaar. Gebeurt dit niet, dan kan er sprake zijn van verminderde vruchtbaarheid. Het is onze taak te achterhalen wat de oorzaak hiervan kan zijn en wat mogelijk is om uw kinderwens te realiseren.

Wij zijn een zeer ervaren, gedreven en gepassioneerd team. Ons doel is om stellen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit betekent zowel medisch-inhoudelijk als in psychisch opzicht. Voor de psychologische ondersteuning maken een maatschappelijk werkster, een psycholoog en een psychiater deel uit van ons team. We hopen dat het proces zal leiden tot de geboorte van een gezond kind. Dit traject is echter niet altijd even makkelijk en wat extra ondersteuning kan dan welkom zijn. Wij doen ons uiterste best jou te helpen.