Centrum voortplantingsgeneeskunde Brabant

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 221 00 60
Route
92

Heb je een kinderwens en lukt het niet om zwanger te raken? Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) staat dan voor jou klaar. Samen met een vakkundig team van zorgprofessionals begeleiden we jou en je partner en staan dichtbij in jullie poging om zwanger te raken. Het CVB is gevestigd op de locatie ETZ Elisabeth in Tilburg.

In dit gedeelte bevindt zich een video. Die is niet zichtbaar omdat de cookies (nog) niet zijn geaccepteerd. Bekijk ons cookiebeleid.

"Een begripvolle benadering van jullie als stel is van groot belang. Daar doen wij ons uiterste best voor"

 

Over voortplantingsgeneeskunde

Op een bepaald moment in je leven wil je waarschijnlijk vader of moeder worden. Vaak ontwikkelt deze gedachte zich tot een intense wens. Gelukkig raakt negentig procent van alle stellen na een jaar onbeschermde gemeenschap spontaan zwanger. Gebeurt dit niet, dan kan er sprake zijn van verminderde vruchtbaarheid. Aan ons de taak te achterhalen wat de oorzaak hiervan kan zijn en wat er mogelijk is om een zwangerschap te realiseren.

"Centrum voortplantingsgeneeskunde Brabant helpt stellen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen"

Met ons vakkundige en gespecialiseerde team begeleiden we jou en je partner zo optimaal mogelijk.
Zowel in medisch-inhoudelijk als in psychologisch opzicht. De behandeling is namelijk niet altijd even makkelijk en de uitkomst onzeker.
 

Hoe werkt het CVB?

Wat is een oriënterend fertiliteitsonderzoek (OFO)?

 

Wij zijn een zeer ervaren, gedreven en gepassioneerd team. Ons doel is om stellen zo optimaal mogelijk te begeleiden. Dit betekent zowel medisch-inhoudelijk als in psychisch opzicht. Voor de psychologische ondersteuning maken een maatschappelijk werkster, een psycholoog en een psychiater deel uit van ons team. We hopen dat het proces zal leiden tot de geboorte van een gezond kind. Dit traject is echter niet altijd even makkelijk en wat extra ondersteuning kan dan welkom zijn. Wij doen ons uiterste best jou te helpen.