Dagbehandeling geriatrie

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 221 00 90
Openingstijden
ma t/m vrij 8.30-17.00
Route
93

Voor wie is de dagbehandeling Geriatrie bedoeld?

Voor sommige patiënten is de polikliniek Geriatrie niet voldoende. De dagbehandeling is een vorm tussen klinische en poliklinische behandeling, dus tussen een opname en polikliniekbezoek in.

Wat gebeurt er op de dagbehandeling Geriatrie?

Bij de dagbehandeling stemmen we de zorg altijd af met u. We bereiken het beste resultaat als we samenwerken aan uw behandeling. Dit betekent dat, afhankelijk van de problemen, voor u een persoonlijk programma wordt vastgesteld. Als u onderzoeken krijgt dan is er aan het einde van de dag een gesprek met onze zorgprofessionals. Zij leggen de uitslagen van de onderzoeken aan u uit. Uiteraard krijgt u in het gesprek alle ruimte om uw vragen te stellen en uw behoeften aan te geven.

Indien nodig maakt uw behandelaar een vervolgafspraak met de geriater. Vaak komt er veel informatie uit de gesprekken op de dagbehandeling. Het is daarom fijn als u bij het bezoek aan de dagbehandeling Geriatrie een contactpersoon meebrengt.

dr. H.A.A.M. Maas

Geriater

Naarmate een mens ouder wordt, wordt deze ook meer uniek. De uitdaging is om daar rekening mee te houden in de zorg.

dr. M. Hofman

Geriater

Ik vind het heerlijk om te blijven speuren wat de oorzaak is van een klacht. Als het bij de patiënt past, zoek ik graag door totdat ik weet wat het is.

E.M. (Eefje) Meulenberg

Klinisch geriater

Het is binnen de geriatrie dé uitdaging om zorg af te stemmen op de individuele patiënt.

D.L. Arnoldussen

Geriater

Uitzoeken wat voor een patiënt belangrijk is en daar met een team de medische zorg op aan te passen, zie ik als een mooie uitdaging in mijn werk.