Afdeling Echocardiografie

ETZ Elisabeth
Direct nummer
(013) 539 80 33
Route
56

ETZ TweeSteden
Direct nummer
(013) 465 54 27
Route
Polikliniekgebouw, Wachtruimte 4

Op de afdeling Echocardiografie maken we uitsluitend echo’s van het hart. Met ultrageluid kunnen we het hart goed in beeld brengen. Afwijkingen aan de grootte, de vorm en de bewegingen van het hart zijn tijdens het samentrekken en ontspannen van het hart duidelijk zichtbaar. de afdeling Echocardiografie is gevestigd op ETZ Elisabeth en ETZ TweeSteden

Echocardiogram

Een echocardiogram is een onderzoek waarbij met geluidsgolven het hart kan worden afgebeeld. Dit onderzoek maakt het mogelijk de werking van de hartspier en de kleppen te beoordelen.

M.S. Hulsbergen-Zwarts

Cardioloog

Mijn ambitie is om mijn kennis en vaardigheden over de invloed van leefstijl verder uit te breiden, om optimaal advies te kunnen geven aan mijn patiënten en collega’s.

dr. H.J. Muntinga

Cardioloog

Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in diagnostiek en behandeling van hartritmestoornissen, zoals met behulp van pacemakers en ICD's.

W. Wonnink

Echocardiografie arts

Ik zit soms hele dagen achter de monitor naar het hart te kijken. Hierdoor ken ik mensen van binnen beter dan van buiten.

N.A van der Meer

Cardioloog

Hoe geef je iemand inzicht in de oorzaak van zijn of haar hartklachten en wat is de beste strategie om ze te verhelpen, voorkomen of hiermee om te gaan.