Schildkliercafé in ETZ

6 juli 2022

Mensen met schildklierproblemen kunnen in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) contact met lotgenoten onderhouden. Het ziekenhuis houdt dinsdagmiddag 19 juli van 13.30 tot 15.30 uur een ‘Schildkliercafé’.

Vindt u het prettig om (nog) een keer met andere mensen met een schildklieraandoening te praten over uw ervaringen met uw schildklieraandoening? Dat kan 19 juli op locatie ETZ TweeSteden, Dr. Deelenlaan 5 in Tilburg.

Onder het genot van een kop koffie of thee wisselen deelnemers ervaringen uit en geven elkaar tips. Het gaat om herkenning en erkenning voor zowel mensen die nog maar kort als die al langer een schildklieraandoening hebben. Komt u gerust samen met partner of vriend(in). Er zijn ervaringsdeskundigen van Schildklier Organisatie Nederland aanwezig en er is informatiemateriaal verkrijgbaar.

De bijeenkomst vindt plaats in ETZ TweeSteden, vergaderruimte 3, kelder bij de apotheek (bewegwijzering aanwezig). Belangstellenden worden verzocht zich aan te melden via de link Agenda op de website www.schildklier.nl.