MDL-artsen draaien poli op locatie ETZ Waalwijk

19 april 2019

De maag-darm-lever (MDL)-artsen van het ETZ draaien vanaf 17 april ook poliklinische spreekuren op locatie ETZ Waalwijk. 

Hiermee willen de MDL-artsen patiënten met maag-, darm- en leverklachten in Waalwijk en omgeving zorg dichtbij huis aanbieden. Vier dagdelen per week vinden er spreekuren plaats. Uw huisarts kan u doorverwijzen naar het spreekuur.

MDL-artsen ook in Waalwijk

Spoed

Patiënten die met spoed geholpen moeten worden, kunnen terecht op de Spoedeisende Hulp op locatie ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60 in Tilburg) of worden doorverwezen naar een van de Spoedpoli’s op deze locatie. Neem altijd contact op met uw huisarts (tijdens kantoortijden) of de Huisartsenpost (buiten kantoortijden) als u spoedeisende hulp nodig heeft. In acute, levensbedreigende situaties, belt u het alarmnummer 112.