Nieuw EPD: wat verandert er voor u?

28 maart 2018

Vanaf 31 maart 2018 is het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) én het patiëntenportaal MijnETZ live. Het is het grootste project uit de geschiedenis van het ETZ. Met de livegang van het nieuwe EPD verandert er veel voor zowel patiënten als medewerkers. Wat verandert er zoal voor u? Bekijk onderstaande berichten.

Belangrijk om te weten

Animatie MijnETZ

Hoe werkt patiëntenportaal MijnETZ?

MijnETZ is live. MijnETZ geeft u toegang tot uw medische dossier in ons ziekenhuis. Bekijk wat u in MijnETZ kunt vinden en hoe u in kunt loggen op het patiëntenportaal.

Patiënt in wachtruimte polikliniek

Oplopende wachttijden door nieuw EPD

Bezoek je de komende weken het ziekenhuis of bel je voor een afspraak naar de polikliniek? Houd dan rekening met oplopende wachttijden aan de telefoon of in de wachtkamer.

Alles over patiëntenportaal MijnETZ

MijnETZ logo: patiëntenportaal

MijnETZ

MijnETZ geeft je toegang tot je medische dossier in ons ziekenhuis. Je kunt met het portaal op een veilige manier zelf afspraken maken of je uitslagen bekijken.

Patiënt en partner kijken in MijnETZ

Veelgestelde vragen MijnETZ

Heb je vragen over patiëntenportaal MijnETZ? Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met MijnETZ? Kijk dan bij de veelgestelde vragen.

Aanmeldzuilen en patiëntenpas

Aanmeldzuilen

Aanmeldzuilen

Op alle ETZ-locaties meld je je bij de aanmeldzuil aan voor je polikliniekafspraak.

Patiëntenpas

Patiëntenpas

In het ETZ werken we met een patiëntenregistratiesysteem. Iedere patiënt van het ziekenhuis ontvangt een persoonlijke patiëntenpas.