ETZ in kerstsferen gehuld

13 december 2017

Medewerkers hebben op alle locaties van het ETZ kerstversiering aangebracht. Bij binnenkomst worden bezoekers getrakteerd op een warme kerstsfeer met veel groene dennentakken, rode ballen en andere versierselen.

Bezoeker bij wensboom
 
Op locatie ETZ Elisabeth is de traditionele wensboom weer opgezet. Patiënten en bezoekers kunnen er een kaartje schrijven en in de boom hangen. Daar wordt opvallend veel gebruik van gemaakt. Zo wenst iemand ‘dat opa snel beter is’. Ook is er de wens dat de afdeling Neurologie ‘nog aan vele mensen zoals ons toekomst kan geven’.

Hopelijk komen veel, zo niet alle wensen in de boom uit. En anders toch op zijn minst ‘voor iedereen een warm zonnetje in het hart’!

Wens in wensboom

Kerstversiering op locatie ETZ Elisabeth

Kerstversiering ETZ TweeSteden