Poli Oogheelkunde Waalwijk verbouwd en uitgebreid met operatiekamer

4 september 2015

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) heeft de polikliniek Oogheelkunde op de locatie TweeSteden Waalwijk grondig verbouwd. De oogartsen beschikken in de nieuwe, frisse ruimte over alle onderzoeksfaciliteiten. Bovendien is de polikliniek uitgebreid met een aparte operatiekamer, voor staaroperaties.

Oogpatiënten van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis kunnen nu ook op de locatie TweeSteden Waalwijk terecht voor volledige oogheelkundige zorg. De polikliniek in Waalwijk heeft als bijkomend voordeel dat de wachttijden er korter zijn. Verder is parkeren bij het Waalwijkse ziekenhuis gratis en zijn de loopafstanden gering.

De polikliniek is uitgebreid met een operatiekamer voor staaroperaties.

Staaroperaties

Oogarts Floor Tukkers is blij met de nieuwe, uitgebreide voorzieningen in Waalwijk. "We kunnen nu onze patiënten zowel op locatie TweeSteden Waalwijk als locatie St. Elisabeth Tilburg complete oogzorg bieden, inclusief staaroperaties in een eigen operatiekamer op de polikliniek. Patiënten die aan de noordkant van Tilburg of in de Langstaat wonen hoeven door deze goede voorzieningen in Waalwijk minder ver te reizen."

De locatie TweeSteden Waalwijk is bereikbaar voor het maken van een afspraak via  (013) 465 54 42.

De oogartsen beschikken in de nieuwe polikliniek over alle onderzoeksfaciliteiten.