Lopers ETZ klaar voor de Tilburg Ten Miles

4 september 2015

Komende zondag is het weer zover en gaat de Tilburg Ten Miles van start, het grootste sportevenement in Tilburg. Tijdens de sponsorbijeenkomst van dit evenement is bekendgemaakt dat het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) met 63 teams – wederom – veruit de grootste deelnemer aan de FujiFilm Businessrun is.

Dat houdt in dat er dit jaar maar liefst 340 ziekenhuiscollega’s aan de start zullen verschijnen. Wij wensen alle deelnemers- en onze ETZ-collega’s in het bijzonder- veel succes!

App voor lopers en toeschouwers

Ook dit jaar heeft de Tilburg Ten Miles een eigen app. Hierin is onder andere belangrijke informatie over het evenement terug te vinden en kun je de renners LIVE op het parcours volgen. Zo weet je precies waar de lopers zich van minuut tot minuut bevinden en wanneer zij bij je langskomen: je kunt tot vijf bekenden volgen!

De app is interessant voor zowel bezoeker als loper en is gratis te downloaden voor iOS (Apple) en Android! Heb je nog de app van vorig jaar op jouw telefoon staan, dan hoef je deze alleen nog te updaten.

Deelnemers aan de Tilburg Ten Miles.