Actuele taxi- en ov-info en wisselautomaat centraal op één plek

6 augustus 2015

Patiënten en bezoekers van de locatie St. Elisabeth van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis kunnen sinds kort gebruik maken van een nieuwe servicewand. Hiermee biedt het ziekenhuis weer een stukje extra service naar de bezoeker.
 
Bij de wand staan de volgende voorzieningen: een scherm met actuele informatie over het openbaar vervoer, een wisselautomaat om geld te wisselen, een taxipoint voor de regiotaxi en een telefoon om een taxi te bellen. Ook staat het OV-chipkaart oplaadpunt bij deze wand. "Veel van onze bezoekers reizen met het openbaar vervoer of taxi en stelden daar veel vragen over", vertelt receptioniste Harriette Sparidans. "Mensen kunnen nu snel de actuele bus- en treintijden zien en makkelijk een taxi bellen." De wand staat vooraan in de hoofdgang van de locatie St. Elisabeth, schuin tegenover de receptie.De parkeer- en pinautomaat blijven op hun vertrouwde plaats in het ziekenhuis staan. Op locatie TweeSteden staan dergelijke apparaten al centraal bij elkaar, naast de receptie.

Een bezoeker laadt zijn OV-chipkaart op bij de nieuwe servicewand.