Prijs Elisabeth Galerij onthuld

23 juli 2015

Locatie St. Elisabeth werd vorige maand tweede van Nederland op het gebied van gastvrijheid in ziekenhuizen. Tijdens het evenement Gastvrijheidszorg met Sterren ontvingen we de maximale vijf sterren. Sinds deze week kunnen alle bezoekers van het ziekenhuis de bijhorende plaquette bezichtigen aan de  Elisabeth Galerij, de muur naast de receptie van het ziekenhuis.

Tijn Boom van de Cliëntenraad en manager Facilitair Bedrijf Ad van de Laar heffen het glas.Ad van de Laar (manager Facilitair Bedrijf) sprak met een ‘gevoel van trots' tijdens de onthulling van de plaquette. "Gastvrijheid gaat verder dan alleen klantgerichtheid. De ervaring en beleving van een patiënt zijn belangrijker dan alleen de tevredenheid. We zijn al zes jaar bezig om een ‘lief' ziekenhuis te worden en deze prijs is een mooie beloning voor het harde teamwerk van iedereen."

Van de Laar is blij met de prijs, maar geeft aan nog niet tevreden te zijn. "Volgend jaar gaan we voor nummer één."