Oogheelkundige zorg op twee locaties

21 juli 2015

Optimale oogheelkundige zorg

Vanaf maandag 20 juli wordt er alleen nog op de locatie St. Elisabeth en locatie TweeSteden Waalwijk reguliere oogheelkundige zorg aangeboden. Met het concentreren van de oogheelkundige zorg op twee locaties, kunnen we onze poliklinieken optimaal uitrusten voor de best mogelijke oogheelkundige zorg.

Wat zijn uw voordelen?

  • Het maakt veel extra polikliniekbezoeken overbodig. Zo doen we bijvoorbeeld de laserbehandelingen voortaan op één locatie, en soms direct tijdens het spreekuur.
  • Het operatieproces richten we volgens het one-stop-shop principe in, in plaats van een verplicht bezoek op locatie Waalwijk én locatie Tilburg voor een meting.
  • Kleine verrichtingen worden zo mogelijk direct op dezelfde locatie gedaan, in plaats van meerdere afspraken op verschillende locaties.

Wat zijn de consequenties?

De polikliniek oogheelkunde op de locatie Tweesteden Tilburg is gesloten voor reguliere oogheelkundige zorg. Hier zijn alleen nog orthoptiespreekuren gepland. Natuurlijk blijven in overleg met de oogarts nog spoedconsulten mogelijk. Het aanmelden van een spoedconsult kan via 013 - 465 56 43. Patiënten voor Fundusfotografie, die door de internisten worden doorverwezen, kunnen in Waalwijk terecht van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 16.30 uur.

De poliklinieken oogheelkunde op de locaties TweeSteden Waalwijk en St. Elisabeth zijn geopend van maandag tot en met vrijdag. Omdat de wachttijden voor een consult op de locatie St. Elisabeth momenteel erg lang zijn, verzoeken wij onze verwijzers om patiënten voor oogheelkunde zoveel mogelijk naar Waalwijk te verwijzen. Daar zijn momenteel kortere wachttijden.