Status netwerkproblemen ETZ

11 juli 2023

Update 11 juli 13.15 uur

De situatie is stabiel en we kunnen nog steeds onze zorg verlenen. Achter de schermen wordt nog doorgewerkt aan een oplossing voor het netwerkprobleem en zijn we bezig met de voorbereiding van het herstel.

Update 10 juli 11.30 uur

Bij het opstarten van alle werkzaamheden zijn vanochtend helaas weer nieuwe netwerkproblemen in het ETZ opgetreden, in combinatie met haperende telefoonlijnen.

Netwerkspecialisten zoeken naar de oorzaak en proberen alle problemen zo snel mogelijk op te lossen. In de tussentijd blijven we op veilige wijze zorg bieden. Dit betekent dat afspraken op de poliklinieken doorgaan, en ook de spoedzorg en operaties.

Het kan voorkomen dat door de telefoonstoring gesprekken haperen of uitvallen. Advies aan patiënten en bezoekers is om dan opnieuw te bellen en verbinding te zoeken. Bellers worden via een telefoonbandje attent gemaakt op de haperingen in de verbindingen.

Onze excuses voor het eventuele ongemak!

Update maandag 10 juli 02.45 uur

Het netwerkprobleem is verholpen. Hierdoor is het ziekenhuis is weer bereikbaar. De crisis is afgerond.

Update maandag 10 juli 01.00 uur

Het netwerkprobleem lijkt verholpen te zijn. De leden van het OCT (Operationeel Crisis Team) Zorg lopen rond om te kijken of alles het weer doet. Tijdens het volgende CBT (om 01.45 uur) bepalen we of de crisis kan worden afgesloten.

Mocht je nog netwerkproblemen ervaren, dan kun je die melden bij de beveiliging (88888).

Bericht 9 juli 21.00 uur

De locaties ETZ TweeSteden en ETZ Elisabeth hebben last van een groot netwerkprobleem. Daardoor is het ziekenhuis slecht bereikbaar. Het is nog onduidelijk wat de oorzak is. We zijn op zoek naar een oplossing.