Expositie Analooog

11 april 2023

Door Koen Haarbosch

Van 11 april 2023 t/m 4 juli 2023 te zien op locatie ETZ Elisabeth.

Koen Haarbosch is in 1976 geboren en nog steeds wonend in Gilze. Hij heeft gestudeerd aan de Design Academy Eindhoven en het Grafisch Lyceum Eindhoven. En met een hele omweg is hij nu weer terug bij creatief werk.

Koen: “Sinds enkele jaren timmer ik aan de weg onder de naam Analooog. Inderdaad met 3 ooo's. Na 15 jaar achter de computer gezeten te hebben, als Frontend Webdeveloper, was ik daar wel een beetje klaar mee. Ik wilde mijn creativiteit weer ontdekken. Ik wilde Analooog bezig zijn, met pen, papier, verf en kwasten.

Tekst gaat door onder de foto.

Expositie Analooog door Koen HaarboschExpositie Analooog door Koen Haarbosch

In mijn werk ga ik op zoek naar de vreugde van de kinderlijke verwondering. Speels, kleurrijk en vrolijk. Geïnspireerd door graffiti, cartoons en popart, begint mijn werk met vrije lijnen op papier. En eindigt via de computer vaak op canvas, muren en objecten.”

Zie ook

Socials:

Online Gallery's: