Naar het ziekenhuis tijdens de avondklok?

22 januari 2021

Avondklok

Zaterdag 23 januari om 21.00 uur gaat hij in: de avondklok. Van 21.00 ’s avonds tot 04.30 uur ochtends blijf je binnen. Het is verboden om zonder geldige reden op straat te zijn. Maar wat doe je als je naar het ziekenhuis moet? Of je bent al in het ziekenhuis, en je moet na 21.00 uur naar huis? Voor deze gevallen geldt er een uitzondering. Je vindt de uitzonderingen op de website van de Rijksoverheid

Verklaring 

Wel is het belangrijk dat je een getekende verklaring kunt laten zien als je gecontroleerd wordt. Deze verklaring kun je hier downloaden. Ben je in het ziekenhuis en wil je naar huis? Vraag dan aan een van onze collega’s of ze een verklaring voor je uitprinten. Dan kun jij veilig naar huis.

Bezoektijden

Onze bezoektijden wijzigen niet.