Winnaars #etzeenmondkapjeop bekend!

12 november 2020

Op 18 oktober lanceerden we onze mondkapjes challenge met de hashtag #etzeenmondkapje op. Tientallen mensen stuurden via sociale media hun foto in. Hartelijk dank daarvoor! Omdat het moeilijk kiezen was, hebben we maar liefst 3 winnaars geselecteerd. Hier komen ze:

Nummer 3

Winnaar nummer 3Winnaar nummer 3 is een van onze eigen collega's: Hélène van Dun. Zij maakt des te meer duidelijk hoe belangrijk kunst is in ons leven door een mondkapje op te zetten met daarop het Melkmeisje van Vermeer. Zelfgemaakt nog wel. Zo fleur je het straatbeeld wel op!

 

 

 

 

Nummer 2

Onze buren, het Ronald McDonald huis, hielden vanaf dag 1 rekening met de maatregelen. Zelfs hun knuffels Knijn en Knijner deden mee aan onze challenge. Daarom een verdiende nummer 2 positie!

Mondkapje_RonaldMcDonald.JPG

Nummer 1

Voor kinderen onder de 13 jaar is een mondkapje niet verplicht. Maar het zoontje van Anita Haver wilde tóch een mondkapje op. "Voor alle dokters", zo vond hij. Dat zo'n klein jongetje zijn steentje bij wil dragen aan de bestrijding van corona, vonden wij té lief. Daarom een verdiende nummer 1!

Mondkapje_Anita_Haver_zoontje.jpg

We nemen persoonlijk met de winnaars contact op om hen een kleine attentie te geven.