Fam verpleegkundige ontvangt award 'Family Integrated Care'

4 oktober 2019

Op 4 oktober is er tijdens het congres ‘25 jaar V&VN Kinderverpleegkunde’ congres door Hester Rippen, directeur van Stichting Kind en Ziekenhuis de award Kinderverpleegkundige ‘Family Integrated Care’ van het jaar 2019 bekend gemaakt en uitgereikt. Wij zijn trots te kunnen vermelden dat onze collega Godelieve van den Aker de award in de wacht heeft gesleept.

Godelieve van den Aker neemt haar award in ontvangst.
Godelieve van den Aker neemt blij verrast haar award in ontvangst.

Binnen Fam - centrum voor Geboortezorg en Kindergeneeskunde - is Godelieve bezig om de zorg zo goed mogelijk op de wensen en mogelijkheden van ouders en kind te laten aansluiten. Een moeder zei over Godelieve: "Zij is een warm invoelend persoon die zich kan verplaatsen in een gezinssituatie en kan invoelen wat een gezin nodig heeft om zo de beste zorg te verlenen aan ouders en hun kind." 

Wij feliciteren ook Chantal van der Velden, coördinator Netwerk Integrale Kindzorg Zuidwest en 
Brenda Grandiek-Bakker, co-piloot bij Kindzorg Alkmaar met hun nominatie.