Benefietconcert Muziekids Studio in teken van Eurovisie Songfestival

20 mei 2019

Studenten van de Academie voor Muziekeducatie in Tilburg verzorgen woensdagavond 29 mei een benefietconcert in de aula van ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg), aanvang 20.00 uur. De opbrengst is voor de Muziekids Studio in het ziekenhuis.

Het optreden heeft als thema Eurovisie Songfestival. Een extra gelukkige keuze na de mooie overwinning van Duncan Laurence afgelopen zaterdag. De studenten vertolken in verschillende samenstellingen meerdere fraaie nummers uit de rijke historie van het festival.

Toegangskaarten kunnen online worden besteld via www.ticketkantoor.nl/shop/concertmuziekids. De entree bedraagt 8,30 euro (inclusief servicekosten). Tickets kunnen 29 mei ook bij de entree van de aula worden gekocht.

Datum: woensdag 29 mei
Aanvang: 20 uur (zaal open 19.30 uur)
Locatie: ETZ Elisabeth - aula (route 73)

Benefietconcert Muziekids Studio in teken van Eurovisie Songfestival