Buitengewoon in de praktijk

12 september 2018

Onze collega’s van de IC lieten samen met RAV een prachtige invulling van Buitengewoon zien. Zij maakten het mogelijk voor een IC-patiënt om aanwezig te zijn bij het huwelijk van zijn dochter.

Afgelopen weekend zal de familie Ligtvoet niet snel vergeten. Op zaterdag ging meneer Ligtvoet met zijn vrouw naar de Huisartsenpost omdat hij zich niet goed voelde. Daar bleek dat hij met spoed naar locatie ETZ Elisabeth moest. In de ambulance vertelde meneer Ligtvoet aan onze collega’s dat zijn dochter Natalie de volgende dag ging trouwen met John. John had haar tijdens een concert van de zangeres Maan ten huwelijk gevraagd.

Onze collega’s van RAV en de afdeling IC vonden dat meneer Ligtvoet zeker aanwezig moest zijn bij het huwelijk van zijn dochter. In de loop van de nacht, na de operatie van meneer, hebben zij alles op alles gezet om dat mogelijk te maken. En het is gelukt! Zondag ging meer Ligtvoet met een ambulance en onder begeleiding van verpleegkundigen naar Oisterwijk en woonde het huwelijk bij.

Onze collega’s van RAV en de afdeling IC zijn speciaal voor hun dienst gekomen om dit mogelijk te maken. Een fraai voorbeeld van Buitengewone zorg!

dhr-ligtvoet.jpg

“Chapeau, chapeau, chapeau voor iedereen die hier aan meewerkte” zegt meneer Ligtvoet. “Mijn familie en ik zijn de medewerkers erg dankbaar voor hun inzet. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat ik bij het huwelijk kon zijn, fantastisch!”