Stroomstoring locaties TweeSteden en Elisabeth voorbij

23 augustus 2018

Update stroomstoring 11.15

We vinden het fijn om te kunnen melden dat alle problemen die werden veroorzaakt door de stroomstoring verholpen zijn. Dit betekent dat alle afspraken op de poliklinieken en alle geplande operaties en ingrepen weer plaats kunnen vinden. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Update stroomstoring 10.15 uur

De stroomstoring bij Enexis is inmiddels verholpen. Het ziekenhuis draait weer op de normale stroomvoorziening. De geplande afspraken op de poliklinieken gaan vanaf nu (10.30 uur) weer door. Door de storing van deze ochtend kan er wel vertraging zijn.

Na 11.30 uur wordt besloten of de geplande afspraken bij het Gamma Knife Centrum en Radiologie, en alle overige geplande operaties door kunnen gaan.
Excuses voor het ongemak, houd onze website in de gaten voor meer actuele informatie.

Stroomstoring 09.30 uur

Onze locaties TweeSteden en Elisabeth zijn getroffen door een grote stroomstoring. Locatie Waalwijk heeft hier geen last van. Het ziekenhuis is direct automatisch overgeschakeld op noodstroom. De acute zorg is daardoor niet in gevaar.

Operaties worden tot nader order uitgesteld. Het ziekenhuis heeft besloten om de poliklinieken tot 10.30 uur te annuleren. Daarna volgt nieuwe informatie.

Per polikliniek wordt bekeken welke spreekuren door kunnen gaan voor de patiënten die al in het ziekenhuis zijn. Excuses voor het ongemak. Houd deze website in de gaten voor meer actuele informatie.