ISO 9001-certificaat voor Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant

5 juli 2018

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) heeft onlangs het certificaat behaald voor de ISO 9001: 2015 normering. Deze norm is vergelijkbaar met het NIAZ, dat voor het ETZ de norm bepaalt. 

Kwaliteitssysteem

Met het behalen van dit certificaat voldoet het CVB volgens Kiwa (onafhankelijke organisatie voor deze accreditatie) aan de normen van het gehanteerde kwaliteitssysteem. Nieuw in dit traject is een gezamenlijke accreditatie; voor het eerst hebben het laboratorium en de kliniek een certificaat behaald dat voor het gehele CVB geldig is. Om deze stap te nemen, hebben het laboratorium en de kliniek hun samenwerking verder geïntensiveerd,  met dit resultaat tot gevolg! 

Het uitgegeven certificaat is geldig tot en met maart 2020.

De fraaie wachtruimte van Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant