Geslaagde themabijeenkomst Obesitas Centrum

14 juni 2018

Op 7 juni 2018 vond de tweede themabijeenkomst van het Obesitas Centrum plaats. De bijeenkomst over voeding en eetgedrag na bariatrische chirurgie op locatie ETZ TweeSteden werd druk bezocht. In september wordt deze bijeenkomst in verband met het grote aantal belangstellenden zelfs herhaald!

Presentatie Natascha Raeijmaekers

Patiënten van het Obesitas Centrum vonden de uitleg interessant van klinisch psycholoog Danny Tak. “Het is goed dat je weer met de neus op de feiten wordt gedrukt”, zei één van de aanwezige patiënten. Diëtiste Natascha Raeijmaekers gaf waardevolle tips over het eetgedrag nu zij veel gewicht zijn verloren.

Ook lotgenoten deelden hun ervaringen van hoe zij na een operatie ter behandeling van overgewicht met voeding omgaan. Voor veel patiënten is zo'n avond met lotgenoten weer een eyeopener. "Je krijgt weer een duw in de goede richting en weer zin om aan de slag te gaan." Al met al een zeer geslaagde, interactieve avond. Op naar een volgende reeks themabijeenkomsten!

Zaal bij themabijeenkomst