ETZ schakelt 'oude' wifi-netwerken uit

12 juni 2018

Op alle locaties van het ETZ is een nieuw draadloos netwerk (wifi) in gebruik genomen: ‘ETZ-Open’. Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen hier gratis gebruik van maken. Het nieuwe draadloze netwerk is stabieler en biedt meer bandbreedte.

ETZ schakelt ‘oude’ wifi-netwerken uitWie gebruik wil maken van het nieuwe draadloze netwerk kiest voortaan ‘ETZ-Open’ op de eigen mobiele telefoon, tablet of laptop. Het apparaat maakt daarna direct verbinding, inloggen is niet (meer) nodig en er gelden verder geen beperkingen. Het ETZ wil op deze wijze maximale service bieden aan de gebruikers.

Het nieuwe netwerk vervangt het Elisabeth-netwerk op locatie Elisabeth en de KPN HotSpots op de locaties TweeSteden en Waalwijk. De komende weken worden de oude netwerken Elisabeth en KPN Hotspot per locatie uitgeschakeld. Vanaf dan kan alleen het nieuwe netwerk ‘ETZ-Open’ worden gebruikt.