Onderzoek naar patiënttevredenheid

7 mei 2018

Wij willen graag van u horen hoe u als patiënt de zorgverlening ervaart. Uw mening levert ons veel informatie op die we gebruiken om de kwaliteit van onze zorg te blijven verbeteren.

Het ETZ vraagt naar patiëntervaringen met de PREM (Patient Reported Experience Measurement). In 2018 doet het ETZ twee keer deze ervaringsmeting. Via het onafhankelijke meetbureau Interactive Studios ontvangt een deel van onze patiënten thuis een uitnodiging om een online vragenlijst in te vullen. In deze uitnodiging staat een inlogcode die toegang geeft tot de vragenlijst. Deelname is geheel vrijwillig. De antwoorden worden anoniem verwerkt.

Heeft u een uitnodiging ontvangen? Dan stellen wij uw deelname zeer op prijs.

Heeft u hierover vragen? Dan kunt u contact opnemen via patientervaring@etz.nl