Geestelijke Verzorging ETZ zoekt vrijwilligers

1 mei 2018

De afdeling Geestelijke Verzorging in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zoekt vrijwilligers die op de verpleegafdelingen patiënten bezoeken met de vraag of ze de communie willen ontvangen.

De geestelijk verzorgers komen zoveel mogelijk tegemoet aan de levensbeschouwelijke en spirituele behoeften van de patiënten. Hiertoe worden verschillende activiteiten en diensten aangeboden. De vrijwilligers werken als contactpersoon en verzamelen steeds op vrijdag of zaterdag de wensen van de patiënten.

In goed overleg met de verpleging vragen vrijwilligers aan patiënten of zij op zondag de communie uitgereikt willen krijgen op de eigen kamer, of een zondagsviering willen bijwonen.

Communie op verpleegafdeling

Aanmelden

Belangstellenden kunnen zich als vrijwilliger aanmelden door een mail te sturen naar vrijwilligerswerk@etz.nl. Of door het ‘Aanmeldingsformulier vrijwilligerswerk’ op de website in te vullen. Neem voor meer informatie contact op met coördinator vrijwilligerswerk Caroline Nuiten-Zielhorst, via tel. 06-22 85 40 34.