Mogelijk oplopende wachttijden door nieuw EPD

27 maart 2018

Het ETZ neemt zaterdag 31 maart een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) in gebruik. Voor polikliniekmedewerkers is het nieuwe EPD al live gegaan. Zij werken deze week in twee afsprakensystemen. Aangezien de polimedewerkers dus ook in het nieuwe afsprakensysteem afspraken plannen, hebben ze langer de tijd nodig. Misschien moeten patiënten daardoor iets langer wachten dan gebruikelijk. 

Afspraken worden dus tot aan de officiële livegang in twee systemen ingeboekt. Hoewel onze medewerkers uitgebreid getraind zijn, moeten zij wennen aan dit nieuwe systeem. Vandaar dat afspraken kunnen uitlopen, telefonische wachttijden mogelijk oplopen en patiënten lang moeten wachten aan de balie. Dit omdat werken met het nieuwe EPD ook nieuw is voor onze medewerkers.

Om de uitloop van spreekuren en ziekenhuisbezoek zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de komende weken minder poliklinische afspraken, operaties en opnames ingepland. Toch kunnen we langer wachten op de poli of aan de telefoon niet volledig voorkomen. Bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak.

Nieuws EPD

We zijn live met het EPD!
31 maart 2018

We zijn live met het EPD!

Het is zover: we zijn live! In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart ging om 01.00 uur voor héél ons ziekenhuis de knop van het nieuwe Elektronisch Patienten Dossier (EPD) aan.

Animatie MijnETZ
30 maart 2018

Hoe werkt patiëntenportaal MijnETZ?

MijnETZ is live. MijnETZ geeft u toegang tot uw medische dossier in ons ziekenhuis. Bekijk wat u in MijnETZ kunt vinden en hoe u in kunt loggen op het patiëntenportaal.

Verpleegkundige en patiënt bekijken medisch dossier
28 maart 2018

Nieuw EPD live: veelgestelde vragen

Vanaf 31 maart 2018 is het nieuwe Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) van het ETZ live. Op deze pagina vind je het antwoord op de veelgestelde vragen.

Patiënt in wachtruimte polikliniek
27 maart 2018

Oplopende wachttijden door nieuw EPD

Bezoek je de komende weken het ziekenhuis of bel je voor een afspraak naar de polikliniek? Houd dan rekening met oplopende wachttijden aan de telefoon of in de wachtkamer.

Patiënten melden zich aan via de aanmeldzuilen
27 maart 2018

ETZ krijgt aanmeldzuilen op alle locaties

Niet meer wachten aan de balie, maar meteen plaatsnemen in de wachtruimte totdat de arts u binnenroept voor het spreekuur. Dat kan, want het ETZ gaat werken met aanmeldzuilen.