Mogelijk oplopende wachttijden door nieuw EPD

27 maart 2018

Het ETZ neemt zaterdag 31 maart een nieuw Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) in gebruik. Voor polikliniekmedewerkers is het nieuwe EPD al live gegaan. Zij werken deze week in twee afsprakensystemen. Aangezien de polimedewerkers dus ook in het nieuwe afsprakensysteem afspraken plannen, hebben ze langer de tijd nodig. Misschien moeten patiënten daardoor iets langer wachten dan gebruikelijk. 

Afspraken worden dus tot aan de officiële livegang in twee systemen ingeboekt. Hoewel onze medewerkers uitgebreid getraind zijn, moeten zij wennen aan dit nieuwe systeem. Vandaar dat afspraken kunnen uitlopen, telefonische wachttijden mogelijk oplopen en patiënten lang moeten wachten aan de balie. Dit omdat werken met het nieuwe EPD ook nieuw is voor onze medewerkers.

Om de uitloop van spreekuren en ziekenhuisbezoek zoveel mogelijk te voorkomen, zijn de komende weken minder poliklinische afspraken, operaties en opnames ingepland. Toch kunnen we langer wachten op de poli of aan de telefoon niet volledig voorkomen. Bij voorbaat onze excuses voor het eventuele ongemak.

Nieuws EPD

Patiënten kunnen via patiëntenportaal MijnETZ hun eigen digitale medisch dossier inzien. In het ziekenhuis, maar ook thuis FOTO: ETZ Fotografie & Film
4 november 2019

Voorlichting slimme oplossingen in de zorg

Een informatieteam van Zorg van Nu bezoekt het ETZ om patiënten en bezoekers te vertellen over slimme oplossingen in de zorg. Belangstellenden krijgen zo een compleet beeld van alle handige…

Medicatieverificatie
25 september 2019

Laat uw medicijngebruik controleren

Bezoekt u de polikliniek Cardiologie, Interne Geneeskunde-Oncologie of Geriatrie, laat dan vóór uw bezoek aan de poli uw medicijngebruik controleren.

We zijn live met het EPD!
31 maart 2018

We zijn live met het EPD!

Het is zover: we zijn live! In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 maart ging om 01.00 uur voor héél ons ziekenhuis de knop van het nieuwe Elektronisch Patienten Dossier (EPD) aan.

Animatie MijnETZ
30 maart 2018

Hoe werkt patiëntenportaal MijnETZ?

MijnETZ is live. MijnETZ geeft u toegang tot uw medische dossier in ons ziekenhuis. Bekijk wat u in MijnETZ kunt vinden en hoe u in kunt loggen op het patiëntenportaal.