Informatieavond patiëntenportaal MijnETZ

6 november 2017

Patiënten meer betrekken bij hun behandeling in het ziekenhuis. Dat wil het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) met het patiëntenportaal MijnETZ dat op 31 maart 2018 de lucht in gaat. MijnETZ staat centraal tijdens de informatieavond van het ziekenhuis op woensdag 29 november.

Belangstellenden zijn vanaf 19.00 uur welkom in de Postelse Hoeve aan de Dr. Deelenlaan 10 in Tilburg (tegenover locatie TweeSteden). Lid Raad van Bestuur Anita Wydoodt en projectleider MijnETZ Femke van Wetten openen om 19.30 uur de avond in de Doelen Ruiterzaal. Zij geven een demonstratie in MijnETZ. In MijnETZ kunnen patiënten online meekijken in hun eigen medische dossier. Hiervoor wordt een beveiligde website ingericht.

Patiënten meer betrekken bij hun behandeling in het ziekenhuis.

Het ETZ vindt het belangrijk om patiënten te betrekken bij de ontwikkeling van het patiëntenportaal. U heeft tijdens de avond volop gelegenheid om vragen te stellen. De gratis toegankelijke avond eindigt om 21.30 uur. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, worden bezoekers verzocht zich vooraf aan te melden via patientenpanel@etz.nl.

MEER INFORMATIE

Bekijk de informatiepagina over MijnETZ. Bezoekers kunnen gratis parkeren op het terrein van de Postelse Hoeve.