Verhuizing geboortezorg 9 oktober

4 oktober 2017

Het is bijna zover; maandag 9 oktober verhuist de geboortezorg van locatie ETZ TweeSteden naar ETZ Elisabeth. Dit betekent dat je vanaf die datum altijd bevalt op locatie ETZ Elisabeth, tenzij je thuis gaat bevallen. Ook een opname voor en/of na de bevalling vindt hier plaats. Kraamhotel Terra Lunavi De Meiboom is tevens verhuisd naar Kraamhotel Livive op locatie ETZ Elisabeth.

Ben je uitgerekend op of na 9 oktober, maar beval je eerder of word je eerder opgenomen, dan ga je in principe al naar locatie ETZ Elisabeth. 

Bereikbaarheid

De telefoonnummers die je gewend bent te bellen, blijven na 9 oktober behouden. Wij zorgen ervoor dat je de juiste persoon aan de telefoon krijgt. Het adres van ETZ Elisabeth is Hilvarenbeekseweg 60, 5022 GC te Tilburg. 

Afspraak

De spreekuren blijven na 9 oktober onveranderd plaatsvinden op één van de buitenlocaties bij jou in de buurt of op de locaties van het ziekenhuis: ETZ TweeSteden, ETZ Waalwijk en ETZ Elisabeth.

Spoed-afspraak

Heb je een spoedafspraak op de Triage-afdeling? Ook dan ga je naar locatie ETZ Elisabeth en volg je route 81 naar het Moeder- en Kindcentrum. Vanuit de lift wijzen borden je de juiste afdeling. Je mag je ook altijd melden bij de centrale balie naast de lift; onze medewerkers wijzen je vervolgens de weg.

Bevalling

Ga je bevallen, dan mag je parkeren bij de Spoedeisende Hulp of achter het ziekenhuis (volg Damast) op de Livive parkeerplaatsen aan de rechterkant. Kom je vervolgens via de Spoedeisende Hulp of via de achteringang van het ziekenhuis in de centrale hal, volg dan ook route 81. Route 81 ligt op de 1e verdieping (blok E). Vanuit de lift verwijzen borden of één van onze gastvrouwen je de weg naar de betreffende afdeling.

Sta je, in verband met je bevalling, geparkeerd achter het ziekenhuis, vraag dan bij het verlaten van het ziekenhuis om een uitrijkaartje. Zowel bij de Spoedeisende Hulp als achterin het ziekenhuis staan rolstoelen voor je klaar. Vergeet hiervoor niet een 2 euro muntstuk mee te nemen!

Een kijkje nemen? 

Elke week organiseren we een rondleiding in het Moeder- en Kindcentrum. De data hiervoor vind je hieronder en op de websites van Livive, Terra en het ETZ. Meld je voor een rondleiding aan via rondleidingmkc@etz.nl. Ga gerust langs en neem een kijkje in het Moeder- en Kindcentrum!

Ontvangst balie Moeder- en Kindcentrum,  ROUTE 81 - 19.00 uur
Donderdag 5 oktober
Donderdag 12 oktober
Donderdag 19 oktober
Donderdag 26 oktober
Donderdag 2 november

Aanmelden voor een bevalling in het Kraamhotel

Beval je graag in het Kraamhotel van Lunavi? Dat kan met je eigen verloskundige. Ook wanneer je je hebt aangemeld voor kraamzorg bij een andere kraamzorginstantie of direct na je bevalling naar huis wilt gaan. Voor een bevalling en/of kraamtijd in het Kraamhotel kun je je inschrijven via de volgende link: inschrijven Kraamhotel.