Drie sterren voor apneuzorg Slaapcentrum ETZ

13 oktober 2017

De ApneuVereniging heeft drie sterren toegekend aan het Slaapcentrum in het ETZ, een bevestiging dat ons ziekenhuis bovengemiddeld scoort. Het Slaapcentrum mag zich hiermee een Topkliniek noemen op het gebied van diagnose en behandeling van slaapapneu. 

De ApneuVereniging kent sterren toe aan slaapcentra die bovengemiddeld presteren en gewaardeerd worden. De vereniging houdt iedere twee jaar een tevredenheidsonderzoek onder apneupatiënten. Aan het in de zomer van 2017 gehouden onderzoek zijn de ervaringen van meer dan 5000 patiënten verzameld.

De vragen gaan over de ervaringen van de deelnemers, vanaf de eerste verwijzing van de huisarts, en de diagnose in het slaapcentrum tot het gebruik van de hulpmiddelen.

Erkenning

Longarts Herwin Machiels is blij met de erkenning. “Het is altijd fijn om bevestigd te krijgen dat onze patiënten de zorg waarderen die wij in ons Slaapcentrum bieden. De behandeling van slaapapneu staat bij ons op hoog niveau. Bij een tijdige diagnose en adequate behandeling kunnen we veel patiënten verlossen van hun slaapproblemen.”

Longarts Herwin Machiels (l.) neemt onderscheiding voor apneuzorg in ontvangst

Apneuvereniging: drie sterren voor Slaapcentrum ETZ