Nieuwe Verlosafdeling in Moeder- en Kindcentrum gereed

24 augustus 2017

Vandaag opent de eerste afdeling van het nieuwe Moeder- en Kindcentrum op locatie ETZ Elisabeth haar deuren; de nieuwe Verlosafdeling is gereed! Vanaf 25 augustus vinden de poliklinische en klinische bevallingen van deze locatie (bij een vooraf bestaande medische indicatie of in geval van een complicatie tijdens de bevalling) hier plaats. Tot 9 oktober 2017 blijft bevallen op locatie ETZ TweeSteden gewoon mogelijk.

Nieuwe verloskamer Moeder- en Kindcentrum


Op de eerder geplande donderdagen leiden we je op de nieuwe afdeling graag rond. Ook kun je een kijkje nemen op de Moeder- en Kindafdeling, waar kraamvrouwen en hun kind liggen om medische redenen.

Vertraging

De nieuwe geboortekamers in het Kraamhotel, ook onderdeel van het Moeder- en Kindcentrum, zijn helaas nog niet gereed wat zorgt voor vertraging in het bouwproces. Dit betekent dat we de geboortekamers nog niet kunnen laten zien en dat er ook nog geen mogelijkheid is om in bad te bevallen. Vanaf 9 oktober zijn deze kamers gereed en laten wij ze graag zien. 

Rondleidingen

De volgende extra data zijn gepland voor een rondleiding, steeds tussen 19.00-20.00 uur:

  • Donderdag 12 oktober
  • Donderdag 19 oktober
  • Donderdag 26 oktober
  • Donderdag 2 november

Heb je je opgegeven voor één van de rondleidingen tot 9 oktober, dan zie je vooralsnog het kraamhotel met de huidige verloskamer en één van de negen suites. Deze huidige verloskamer blijft beschikbaar voor bevallingen, zolang de nieuwe geboortekamers nog niet klaar zijn. 

Heb je vragen over de rondleiding, stuur dan een mail naar rondleidingmkc@etz.nl

Nieuwe verloskamer