Op vakantie met een stapel goedkope boeken

26 juni 2017

Wie met een stapel boeken op vakantie wil gaan, kan een prima slag slaan bij de boekentorens in het ETZ. De boeken zijn heel aantrekkelijk geprijsd en de opbrengst gaat naar goede doelen.

Na een korte onderbreking is de boekentoren weer terug in de hal van locatie ETZ TweeSteden. De tweede boekentoren vind je bij de Receptie van locatie ETZ Elisabeth. Patiënten, bezoekers en medewerkers maken volop gebruik van de boekentorens. Een boek kost dan ook slechts 2 euro. En voor 5 euro mag iedereen 3 boeken meenemen.

Stichting Boek winst

De boekentoren is weer terug op locatie ETZ TweeSteden.De boekentorens zijn vorig jaar door de ‘Stichting Boek winst’ geplaatst op de Tilburgse locaties van het ETZ, om het ETZ-team te steunen dat deelnam aan de Stelvio for Life. Door het grote succes bleven de boekenkasten staan. Daardoor konden onlangs ook mooie bedragen worden gedoneerd aan goede doelen als de Muziekids Studio en ETZ Buiten Gewone Grenzen (voor projecten in Oekraïne en Tanzania).
Stichting Boek winst is een initiatief van Frank en Inge Tofield. Zij zijn twee artsen die graag meedoen aan sportevenementen voor een goed doel. Om geld in te zamelen voor deze goede doelen zamelen ze gelezen boeken in om deze te verkopen. In navolging van het ETZ-team nemen zij dit jaar zelf deel aan Stelvio for Life. De opbrengst hiervan is bestemd voor individueel kankeronderzoek om zo een passende behandeling te kunnen geven. 

Boeken gezocht

Omdat de verkoop zo'n groot succes is, kan Stichting Boek winst veel gelezen boeken gebruiken om de boekentorens te vullen. Vrijwel iedereen heeft wel boeken in de boekenkast staan die na lezen niet meer van hun plaats komen. Gelezen boeken kunnen worden achter gelaten in de boekeninzamelkisten naast de boekentorens.

Ga voor meer informatie naar: www.boek-winst.nu.