Plastische Chirurgie vanaf mei op locaties ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk

12 mei 2017

Het specialisme Plastische Chirurgie biedt vanaf 8 mei geen plastisch chirurgische zorg meer aan op locatie ETZ TweeSteden. De polikliniek en het behandelcentrum op locatie ETZ TweeSteden zijn vanaf dan gesloten. Patiënten kunnen blijven rekenen op deze zorg op locatie ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk.

Dagelijks vinden spreekuren en behandelingen in het behandelcentrum plaats op locatie ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk. De locatie ETZ Waalwijk is aantrekkelijk voor onze patiënten door de gunstige ligging, de kleinschaligheid, de korte loopafstanden en gratis parkeergelegenheid. 

Plastisch chirurg Halbesma in gesprek met een patiënt.

Eigen arts behouden

Door op twee locaties dagelijks alle zorg te bieden, bieden wij onze patiënten laagdrempelige en uitstekende zorg. Samen met de plastisch chirurg bepaalt de patiënt op welke locatie hij of zij behandeld wordt. Voorop staat dat patiënten hun eigen arts behouden en kunnen rekenen op goede zorg. De plastisch chirurgen werken op beide locaties.

Bewuste keuze

Zowel de concentratie van zorg als de locaties ETZ Elisabeth en ETZ Waalwijk zijn bewust gekozen. Met de aanwezigheid van alle faciliteiten kan de vakgroep haar patiënten beter helpen, wat de patiëntenzorg ten goede komt. En met de concentratie van zorg concentreert Plastische Chirurgie ook de deskundigheid van artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners, en biedt daarmee blijvend het gehele zorgpakket van Plastische Chirurgie aan in de regio Midden-Brabant.