Volledige zorg voortplantingsgeneeskunde op locatie ETZ Elisabeth

19 april 2017

Zorg voor mensen met vruchtbaarheidsproblemen geconcentreerd op één locatie

Het Centrum Voortplantingsgeneeskunde Brabant (CVB) biedt als expertise- en kenniscentrum volledige zorg aan vrouwen en mannen die kampen met vruchtbaarheidsproblemen. En met dit doel voor ogen concentreert de vakgroep vanaf 24 april alle voortplantingsgeneeskundige zorg op één locatie: het ETZ Elisabeth. Daarmee heeft het ETZ geen polikliniek Fertiliteit meer op locatie ETZ TweeSteden. 

Bewuste keuze

Zowel de concentratie van zorg als de locatie zijn bewust gekozen. Met de aanwezigheid van alle faciliteiten ‘onder één dak’ kan de vakgroep haar patiënten beter helpen. En met de concentratie van zorg concentreert het CVB ook de deskundigheid van artsen, verpleegkundigen en andere zorgverleners, en biedt daarmee blijvend het gehele zorgpakket van voortplantingsgeneeskundige zorg aan in de regio Midden-Brabant.

Volledige zorg voortplantingsgeneeskunde op locatie ETZ Elisabeth