Wegwerkzaamheden gemeente Tilburg kruising Ringbaan-Zuid, Professor van Buchemlaan en Groenstraat

1 maart 2017

De gemeente is maandag 27 februari gestart het vervangen van de verkeerslichten op de kruising Ringbaan-Zuid, Groenstraat en Professor van Buchemlaan. Houd u daarom rekening met een langere reistijd voor uw polibezoek aan locatie ETZ Elisabeth.

De gemeente plaatst een nieuwe verkeersregelautomaat en de verkeerslichten krijgen led-verlichting. Voor voetgangers komen er drukknoppen die oplichten als de knop wordt ingedrukt. Afhankelijk van het weer duren de werkzaamheden tot en met donderdag 2 maart. 

Tijdelijke verkeersmaatregelen

Tijdens de werkzaamheden werken de verkeerslichten niet en zijn er 24 uur per dag verkeersregelaars aanwezig om het verkeer in goede banen te leiden. Er zijn minder rijstroken beschikbaar op de Ringbaan-Zuid. De Groenstraat en de Kruisvaardersstraat zijn niet bereikbaar vanaf de Ringbaan-Zuid en de Professor van Buchemlaan.
 
Fietsers kunnen door een kleine aanpassing van de oversteek tijdens de werkzaamheden gebruik blijven maken van de kruising.

Meer informatie

Heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Gertjan Bax van de gemeente Tilburg. Hij is tijdens werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 013 - 5428109 en per e-mailadres gertjan.bax@tilburg.nl.