Verrassingsbezoek Willem II aan kinderafdeling

29 maart 2017

Willem II-spelers Jordens Peters en Jordy Croux brachten dinsdag een bezoekje aan de kinderafdeling op locatie ETZ Elisabeth. De twee eredivisievoetballers verrasten samen met mascotte Kingo de opgenomen kindjes en hun ouders.

Fervent Willem II-supporter Fleur ligt nu eventjes in het ziekenhuis, maar hoopt snel weer bij de thuiswedstrijden van haar club te zijn. Stoere kerel Twan, net geopereerd aan zijn blindedarm, is ook dolblij met het verrassingsbezoek. Niet alleen de kleine patiëntjes en hun ouders maakten snel een selfie, ook onze ETZ-verpleegkundigen maakten van de gelegenheid gebruik om even met de tricolores en Kingo op de foto te gaan.

Willem II op bezoek bij kinderafdeling ETZ - Fleur
Willem II op bezoek op kinderafdeling ETZ

Meer foto's bekijken? Check ons Instagram-account of kijk op Facebook.