ETZ In Beeld is uit: lees ons magazine!

27 maart 2017

Deze week komt weer een nieuw nummer uit van ons patiëntenmagazine ETZ In Beeld. Ook vind je het magazine 29 en 30 maart terug in de huis-aan-huiskranten in de regio.

In het maartnummer vind je het aangrijpende verhaal van Jos en Lucina, die al jaren strijden tegen melanoomkanker. Jos onderging een behandeling in het Gamma Knife Centrum. Verder lees je over een nieuwe operatietechniek voor klapvoeten en krijg je een kijkje achter de schermen op de Intensive Care. Vergeet ook niet onze woordzoeker in te vullen: de winnaar krijgt een tegoedbon van onze restaurants!

Cover maart ETZ In Beeld

Je vindt het ETZ In Beeld vanaf deze week in de standaarden in het ziekenhuis. 29 en 30 maart verspreiden we het magazine via de huis-aan-huiskranten.