1670 euro opgehaald voor Guus Meeuwis Muziekids Studio

20 januari 2017

Een geldbedrag van 1.670 euro voor de Guus Meeuwis Muziekids Studio in het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis). Dat haalde studentenfractie SAM van Tilburg University op tijdens de Night of the Profs. Vrijdag 20 januari overhandigde het bestuur van de studentenfractie het bedrag aan studioleider John Verbunt.

Eind november 2016 vond de Night of the Profs voor de vierde keer plaats in café Studio in Tilburg. Tijdens dit evenement waren zes professoren en docenten dé DJ’s van de avond, wat zorgde voor een gezellige sfeer. De opbrengst van de gehele kaartverkoop gaat naar Muziekids. “De Muziekids Studio spreekt ons erg aan. Het is prachtig dat muziek iets kan betekenen voor zieke kinderen. Bij ons evenement, dat natuurlijk ook om muziek draait, sloot dit doel perfect aan”, zegt Anneloes van Delft van het bestuur van studentenfractie SAM. Medebestuurslid Marnick Boelen knikt: “Het is een geweldig doel. Dat was ook te zien aan de opkomst. Café Studio was vol!” 

Studentenfractie SAM van Tilburg University haalt 1670 euro op tijdens de Night of the Profs voor de Guus Meeuwis Muziekids Studio.

Ook studioleider John Verbunt was bij de feestelijke avond aanwezig. “Het is mooi om te zien dat professoren en studenten zich inzetten voor onze studio. We gaan het bedrag goed besteden.”

Muziekids

De Guus Meeuwis Muziekids Studio is een ruimte in het ziekenhuis waar zieke kinderen en hun broertjes en zusjes terechtkunnen om muziek te maken, als afleiding van het ziek zijn. Het team bestaat uit John, Christel en twaalf vrijwilligers. Kijk voor meer informatie op www.muziekids.nl.