Kunst van atelier PaspARToe verfraait afdeling Orthopedie

8 november 2016

Mensen van PaspARToe geven hun kunstwerken af op ETZ Waalwijk
De nieuwe afdeling Orthopedie op locatie ETZ Waalwijk mag gezien worden. En vanaf deze week helemaal, want de afdeling is verrijkt met schilderijen en keramiek van atelier PaspARToe, een creatief en ambachtelijk activiteitencentrum voor mensen met een beperking.
 
PaspARToe is een onderdeel van stichting Prisma Kunst en Ambacht. Medewerkers van PaspARToe zijn goed in creatief en ambachtelijk werk en zien het als een uitdaging om mee te werken aan een mooi en verkoopbaar product. Zij vinden het belangrijk om naar buiten te treden met het werk dat gemaakt wordt in het atelier en exposeren dan ook graag op de nieuwe afdeling Orthopedie.

Herstel

De werken hangen en staan in de lange gang van de afdeling Orthopedie op locatie ETZ Waalwijk. De kunstcommissie van het ETZ hoopt hiermee patiënten te stimuleren om veel door de gang te lopen om de werken te bekijken en op die manier bij te dragen aan het herstel.