ETZ Beroepentoer biedt kijkje in de praktijk

1 november 2016

Beroepentoer

Hoe kun je als jongere het beste erachter komen welk beroep bij je past? Door in de praktijk te gaan kijken. Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) in Tilburg biedt die mogelijkheid aan leerlingen en studenten die zich op hun toekomst aan het oriënteren zijn. In de week van 21 tot en met 24 november kunnen zij in de avonduren in het ETZ een kijkje in de keuken nemen bij negen verschillende beroepen.

De ETZ Beroepentoer geeft informatie over meerdere beroepen: van verpleegkundige op Cardiologie tot radiologisch laborant, en van analist tot operatieassistent. Hiermee wil het ziekenhuis een bijdrage leveren aan de beroepskeuzeontwikkeling van jongeren, in de hoop om nieuwe generaties enthousiast te krijgen voor een opleiding en carrière in de zorg.

Wie zich graag door het ETZ wil laten inspireren, kan zich online aanmelden via www.etz.nl/beroepentoer. Wacht niet te lang, want de avonden lopen snel vol.

Welk beroep past bij jou?