Afdeling Orthopedie ondergaat metamorfose

22 november 2016

De verpleegafdeling en polikliniek Orthopedie op locatie ETZ Waalwijk zijn flink verbouwd. De polikliniek is verplaatst naar de begane grond (routenummer 44) en de verpleegafdeling heeft een andere sfeer gekregen. 

Gang verpleegafdeling Orthopedie Waalwijk
De verpleegafdeling op de derde verdieping oogt niet langer als een ziekenhuisomgeving maar ademt meer een hotelsfeer. ‘’We vinden een prettige en huiselijke sfeer erg belangrijk’’, vertelt Bonnie Jansens, organisatorisch hoofd Orthopedie. ‘’We geloven dat het ook bijdraagt aan een spoedig herstel.’’ De nieuwe sfeer wordt gecreëerd door het vervangen van de traditionele balie en het creëren van een ruime lounge. In deze lounge kunnen patiënten ontspannen of bezoekers ontmoeten.

Receptie afdeling Orthopedie WaalwijkLounge verpleegafdeling Orthopedie WaalwijkPolikliniek

Ook de polikliniek heeft een nieuwe uitstraling gekregen. De zitgelegenheden zijn veranderd en door het gebruik van hout en kleur ontstaat er een huiselijke sfeer. Daarnaast is ook de verlichting aangepast. 

De volledige metamorfose is tot stand gekomen in samenwerking met a/d amstel architecten.

Vernieuwde polikliniek Orthopedie Waalwijk