Monuta maakt aanschaf koelwiegje mogelijk

6 oktober 2016

Een baby kan tijdens of kort na de geboorte overlijden. Dan is het soms fijn als het dode kindje in een koelwieg bij de moeder kan blijven. Daarom heeft uitvaartverzorger Monuta drieduizend euro gedoneerd aan het ETZ. Met dit bedrag wordt een koelwiegje aangeschaft voor de afdeling Verloskamers.

De cheque is woensdag 5 oktober door Jan Kuijpers, manager uitvaartzorg bij Monuta, overhandigd aan geestelijk verzorger Seth de Hoon van het ETZ. Op initiatief van Seth hebben ziekenhuiscollega’s een beroep gedaan op het Monuta Charity Fund, dat geld geeft aan lokale initiatieven die erop gericht zijn om mensen te ondersteunen in de moeilijke periode vlak voor of na het overlijden van een dierbare.

Seth de Hoon toont de ontvangen cheque, met naast haar Jan Kuijpers en Marjon van Dooren.