Parkeertaxi ETZ Elisabeth viert mijlpaal

27 juni 2016

Ziekenhuis zet 50.000ste passagier Laura in het zonnetje

“Jij bent onze 50.000ste passagier, mag ik jou feliciteren?”, vraagt Eline Vermeulen aan Laura. Eline is hoofd Eten, Drinken en Gastvrijheid in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ). Het meisje krijgt een fleurige bos bloemen uitgereikt. Maandag 27 juni werd zij als 50.000ste passagier van de Parkeertaxi in het zonnetje gezet.

Eline Vermeulen (gehurkt) en de vele vrijwilligers van de Parkeertaxi feliciteren Laura en haar moeder Natascha.

Het meisje neemt vol trots de bloemen in ontvangst. “Heel erg leuk”, zegt Laura glimmend van oor tot oor. “We moeten zo naar de afdeling Bloedafname, dus het was voor ons een extra grote verrassing”, vertelt moeder Natascha. Vrijwilliger Joop bracht Laura en Natascha met de Parkeertaxi naar de hoofdingang. Hij is er al vanaf het begin bij. “Het is ontzettend dankbaar werk en passagiers zijn altijd enthousiast.”

Parkeertaxi

De Parkeertaxi brengt vanaf januari 2015 patiënten van het parkeerterrein naar de hoofdingang van locatie Elisabeth van het ETZ in Tilburg. Uiteraard brengt de taxi ze ook weer terug naar hun auto na het bezoek aan het ziekenhuis. Het ETZ biedt met deze golfkar een extra, gratis service voor alle patiënten en bezoekers. De Parkeertaxi rijdt op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur op het parkeerterrein. Patiënten kunnen instappen als het wagentje langskomt.