SEH-arts Harm van de Pas over gevaren XTC in Brandpunt

30 mei 2016

Diana van Kreij verloor anderhalf jaar geleden haar 19-jarige zoon Mike, die in het ETZ overleed na het gebruik van XTC. Nu reist ze door het land om jongeren te waarschuwen voor de gevolgen van de populaire partypil. Haar boodschap: hoe onschuldig XTC ook lijkt, het kan levens verwoesten. De sterkte van de XTC-pillen neemt toe en het gebruik wordt steeds normaler gevonden.

Brandpunt spreekt met een moeder met een missie. Ook SEH-arts Harm van de Pas van het ETZ beantwoordt vragen voor de camera. Hij benadrukt de risico’s van het slikken van XTC. Kijken dus: dinsdag 7 juni, NPO 2, 20.25 uur.

SEH-arts Harm van de Pas over gevaren XTC in Brandpunt

Uitzending gemist

Veilige XTC bestaat niet: Diana verloor haar zoon aan een overdosis. Aangrijpende reportage Brandpunt, met SEH-arts Harm van de Pas. Uitzending gemist?

Bekijk hier het item.