Het Fitte Brein komt naar Tilburg

24 mei 2016

De publiekslezing Het Fitte Brein komt op 25 juni naar Theaters Tilburg. Neuropsycholoog Erik Scherder, neurobioloog Dick Swaab en voormalig schaatskampioen Ard Schenk vertellen dan hoe belangrijk bewegen voor de hersenen is. De lezing start om 13.00 uur. Aanmelden is gratis, maar wel verplicht!

Preventie en revalidatie

Vanaf 1 juni 12.00 uur kunt u zich aanmelden via de website van Het Fitte Brein. Tijdens de publiekslezing wordt informatie gegeven over onder andere de invloed van lichamelijke inspanningen op de hersenen, met het oog op preventie en revalidatie.

De vaste partners de Edwin van der Sar Foundation, de Hersenstichting en Alzheimer Nederland steunen de lezingen. Het is de eerste keer dat Het Fitte Brein naar Noord-Brabant komt. Inmiddels zijn er in Nederland dertien uitverkochte edities geweest.

Meer weten?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Frédérique Scherder via frederique@hetfittebrein.nl.