Onderzoek naar kwaliteit van leven

4 maart 2016

Eind maart is er een promotieteam van de website Mijnkwaliteitvanleven.nl aanwezig in het ETZ. De website brengt in kaart waar goede zorg om draait. De site biedt mensen met bijvoorbeeld een chronische aandoening of beperking een hulpmiddel om sterker te staan in gesprek met anderen, zoals gemeente of hulpverlener.

Mijnkwaliteitvanleven.nl vraagt patiënten om twee keer per jaar een vragenlijst in te vullen. De vragenlijst richt zich op mensen die een chronische ziekte of beperking hebben. Ook mensen die  merken dat hun leven verandert als ze ouder worden en mensen die mantelzorger zijn voor een familielid mogen de lijst invullen. De vragen gaan over de waardering van de patiënt over de zorg en leefomgeving.

Aanwezig ETZ

U kunt deze vragenlijst invullen tijdens een bezoek aan het ETZ.
Het promotieteam bezoekt alle locaties van het ETZ. Dinsdag 22 maart is het team op locatie ETZ Elisabeth (Hilvarenbeekseweg 60, Tilburg). Locatie ETZ Tweesteden (Dr. Deelenlaan 5, Tilburg) staat voor donderdag 24 maart op het programma en locatie ETZ Waalwijk (Kasteellaan 2) donderdag 31 maart. Het promotieteam is steeds aanwezig van 09.00 tot 15.00 uur.

Grootschalig onderzoekMijnkwaliteitvanleven.nl

Mijnkwaliteitvanleven.nl analyseert situaties en ervaringen per gemeente, per regio en landelijk. De anonieme resultaten brengen zij onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeenten en zorgorganisaties. Mijnkwaliteitvanleven.nl is een initiatief van Patiëntenfederatie NPCF in samenwerking met Mezzo, Per Saldo, Zorgbelang Nederland, PCOB en NOOM.