ETZ houdt cabaretavond tegen kanker

15 maart 2016

Een avond lachen en tegelijkertijd het goede doel steunen? Met medewerking van Theaters Tilburg houdt het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) op maandag 6 juni 2016 om 20.15 uur een cabaret-benefietavond. Zes populaire en veelbelovende cabaretiers treden in de Tilburgse schouwburg op om geld in te zamelen voor de stichting Stelvio for Life.

Tijdens deze benefietavond worden optredens verzorgd door Dolf Jansen (bekend van Spijkers met Koppen en Lebbis en Jansen) en Roel C. Verburg (Kopspijkers en Slechtste rapper van de straat). Afgewisseld met vermaak door Anne Neuteboom (jury- en publieksprijswinnaar Cameretten 2015) en Vincent Geers (Onder Controle). Ook cabaretiers Bart Melief (Comedycafé Amsterdam) en Nathalie Baartman (Wachten op Vrijdag en Prei met mij) dragen bij aan een gezellige en bovenal vermakelijke avond.

Cabaretier Dolf Jansen. Fotograaf: Marije Kuiper
Cabaretier Dolf Jansen. Fotograaf: Marije Kuiper.

Kaartjes

Kaarten voor dit cabaretspektakel kosten 25 euro en zijn te bestellen op de website www.theaterstilburg.nl of door een mailtje te sturen naar organisator Janny van de Laar. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan stichting Stelvio for Life.

Stelvio for Life

De stichting Stelvio for Life organiseert jaarlijks een loop- en fietsevenement in Italië om geld in te zamelen voor gepersonaliseerd kankeronderzoek. De deelnemers leggen 21,1 km af en overwinnen de 1.533 hoogtemeters van de Passo dello Stelvio. Voor iedere hoogtemeter zamelen de deelnemers minimaal 1 euro aan sponsorgeld per persoon in. Het ingezamelde geld komt volledig ten goede aan gepersonaliseerd kankeronderzoek.

Een team van het ETZ beklimt deze zomer de berg Passo dello Stelvio. De hoofdsponsor van dit team is installatiebedrijf Hoppenbrouwers. Ondernemingen die ook willen steunen kunnen contact opnemen met organisator Janny van de Laar via j.vd.laar@elisabeth.nl.