Word jij het gezicht van het ETZ?

3 februari 2016

Het St. Elisabeth Ziekenhuis en TweeSteden ziekenhuis zijn 1 januari gefuseerd. We heten nu ETZ. En daar hoort uiteraard een mooie campagne bij om aan onze patiënten en hun naasten te laten zien waar het ETZ voor staat.

Binnenkort (19 maart, 26 maart, 2 april) vinden hiervoor de fotoshoots plaats. De foto’s worden onder meer gebruikt op social media, de website en de huis-aan-huiskrant. Ook maken we een promotiefilm. Hiervoor zijn we op zoek naar patiënten die hét gezicht willen worden van ons ziekenhuis. Wil jij model zijn in de ETZ-campagne? Meld je dan snel aan! We zoeken mannen, vrouwen en kinderen, die patiënt zijn bij de afdeling:

  • Neurochirurgie
  • Cardiologie
  • Orthopedie
  • Oogheelkunde
  • Borstkanker
  • Geriatrie

Zet in de mail waar je onder behandeling bent, je telefoonnummer en stuur een recente foto mee. Ben je enthousiast, maar wil je eerst meer informatie? Laat het ons weten via communicatie@elisabeth.nl. Je hoort zo snel mogelijk van ons.